Sanapaja

Lukulampun alla kirjallisuuspiiri Veikkolassa

 Aikuisten luovan, meditatiivisen kirjoittamisen kursseja: 

Järki ja tunteet  Tunteet ja järki? Tunteet vai järki?  Näitä selvitellään meditatiivisen, intuitiivisen kirjoittamisen ja keskustelujen avulla.  Kurssikerroiksi olen kaavaillut seuraavat perjantait  (kello 18-21): 15.9. 13.10. 10.11. 8.12.  Kurssipaikkana Eerikinkartano ja Veikkolan kylätalo.  Maksu: 80e  Kurssille mahtuu kahdeksan osallistujaa.  

Lisätietoja: tarja.karvinen2@luukku.com tai 050-5663697.

 

Lukulampun alla- kirjallisuuspiiri

Tavataan edelleen Veikkolan kirjastossa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18.30–20.00 Tervetuloa kahvikupin ääreen keskustelemaan, pohtimaan ja löytämään!


Lukupiiri järjestetään osana Kirkkonummen kirjaston Ystävät ry:n toimintaa. Osallistumismaksu 30 euroa. Kirjallisuuspiirin vetäjänä toimii kirjailija Emma Puikkonen

Lisätiedot:emmakanerva@gmail.com

Syksyn 2017 aikana käsitellään Suomi 100 -teemaan liittyen kotimaisia kirjoja eri vuosikymmeniltä.

 

Syksyn 2017 kirjat ja päivät:

13.9. Aino Kallas - Sudenmorsian

11.10. Marja-Liisa Vartio - Kaikki naiset näkevät unia

8.11. Eeva Joenpelto - Vesissä toinen silmä

29.11. Elina Hirvonen - Kun aika loppuu 

 

Lukuiloa ikäihmisten lukupiireissä


Ikäihmisille suunnatut lukupiirit palvelutaloissa ja hoitokodeissa kaipaavat lisää ääneen lukijoita. Piireissä luetaan elämäkertoja, muistelmia, tarinoita. Lukemisen lomassa myös keskustellaan ja viritellään omia muistoja ja kokemuksia. Lukupiiri tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden kokoontua yhteen ja kokea iloa kirjallisuudesta. Tekstit heräävät eloon lukijoissa ja kuulijoissa, mennyt ja nykyinen kohtaavat. Toiminta on vapaaehtoistyötä, siitä ei saa rahallista korvausta, eikä se maksa kuulijoille mitään. Jos olet halukas antamaan vanhuksille aikaasi ja tulemaan lukijaksi silloin tällöin tai vakituisesti.

Lisätiedot: Tarja Karvinen 050-5663697 tarja.karvinen2@luukku.com

 

Click to add text, images, and other content