Sanapaja

Lukulampun alla kirjallisuuspiiri Veikkolassa

Lukulampun alla- kirjallisuuspiiri

Tavataan Veikkolan kirjastossa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18.30–20.00 (Käynti lastenhuoneen oven kautta: pihalta katsoen pääoven vasemmalla puolella lastenosaston päädyssä omat portaat ovelle).

Tervetuloa kahvikupin ääreen keskustelemaan, pohtimaan ja löytämään!

Lukupiiri järjestetään osana Kirkkonummen kirjaston Ystävät ry:n toimintaa. Osallistumismaksu 35 euroa. Kirjallisuuspiirin vetäjänä toimii kirjailija Emma Puikkonen

Lisätiedot:emmakanerva@gmail.com

 

Kevään 2018 kirjat ja päivät:

17.1. Liza Marklund: Nobelin testamentti

14.2. George Bernard Shawn: Pygmalion (on My fair lady -musikaalin pohjana ollut näytelmä. Ohjaaja toimittaa tekstin sähköisenä).

14.3. Alice Munro: Liian paljon onnea
18.4. Wislawa Szymborska: Sata Szymborskaa
16.5. Gabriel Garzia Marquez - Sadan vuoden yksinäisyys 

 

Lukuiloa ikäihmisten lukupiireissä


Ikäihmisille suunnatut lukupiirit palvelutaloissa ja hoitokodeissa kaipaavat lisää ääneen lukijoita. Piireissä luetaan elämäkertoja, muistelmia, tarinoita. Lukemisen lomassa myös keskustellaan ja viritellään omia muistoja ja kokemuksia. Lukupiiri tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden kokoontua yhteen ja kokea iloa kirjallisuudesta. Tekstit heräävät eloon lukijoissa ja kuulijoissa, mennyt ja nykyinen kohtaavat. Toiminta on vapaaehtoistyötä, siitä ei saa rahallista korvausta, eikä se maksa kuulijoille mitään. Jos olet halukas antamaan vanhuksille aikaasi ja tulemaan lukijaksi silloin tällöin tai vakituisesti.

Lisätiedot: Tarja Karvinen 050-5663697 tarja.karvinen2@luukku.com

 

Click to add text, images, and other content