Sanapaja

Lukulampun alla kirjallisuuspiiri Veikkolassa

 

Aikuisten luovan, meditatiivisen kirjoittamisen viikonloppukursseja

Tulossa kesällä. Levätään ja inspiroidutaan sanojen äärellä. Aikaisempaa kirjoittamiskokemusta ei tarvita. Ilmoita kiinnostuksesi, niin suunnitellaan ajankohta. Lisätietoja: tarja.karvinen2@luukku.com tai 050-5663697.

 

Lukulampun alla- kirjallisuuspiiri

Tavataan edelleen Veikkolan kirjastossa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18.30–20.00 Tervetuloa kahvikupin ääreen keskustelemaan, pohtimaan ja löytämään!

Lukupiiri järjestetään osana Kirkkonummen kirjaston Ystävät ry:n toimintaa. Osallistumismaksu 30 euroa. Lisätiedot:emmakanerva@gmail.com

Lukupiiri järjestetään osana Kirkkonummen kirjaston Ystävät ry:n toimintaa.

Osallistumismaksu 30 euroa. 

Lisätiedot:emmakanerva@gmail.com

Syksyn 2017 aikana käsitellään Suomi 100 -teemaan liittyen kotimaisia kirjoja eri vuosikymmeniltä. Kirjalista tarkentuu loppukeväällä.

 

 

Lukuiloa ikäihmisten lukupiireissä


Ikäihmisille suunnatut lukupiirit palvelutaloissa ja hoitokodeissa kaipaavat lisää ääneen lukijoita. Piireissä luetaan elämäkertoja, muistelmia, tarinoita. Lukemisen lomassa myös keskustellaan ja viritellään omia muistoja ja kokemuksia. Lukupiiri tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden kokoontua yhteen ja kokea iloa kirjallisuudesta. Tekstit heräävät eloon lukijoissa ja kuulijoissa, mennyt ja nykyinen kohtaavat. Toiminta on vapaaehtoistyötä, siitä ei saa rahallista korvausta, eikä se maksa kuulijoille mitään. Jos olet halukas antamaan vanhuksille aikaasi ja tulemaan lukijaksi silloin tällöin tai vakituisesti.

Lisätiedot: Tarja Karvinen 050-5663697 tarja.karvinen2@luukku.com

 

Click to add text, images, and other content